Llicenciada en Educació Física, titulada en el Mètode Hipopressiu, formada en tots els nivells: FundamentalsAdvanced, Expert, Perfeccionament, nivells 1,2,3 i Wall Series. Imparteix classes des del 2013 i és tot un referent en la zona. Actualment és la professora d’Hipopressius de la Piscina de Porreres

6 Raons per practicar el Mètode hipopressiu.

  1. Augmenten el to muscularEls hipopressius disminueixen la mida de la cintura, ja que n’augmenten el to de repòs. En la pràctica s’observa que, en realitzar un exercici d’aquesta mena, la panxa entra sola, sense fer cap esforç per amagar-la. En relaxació, després d’unes setmanes, la persona es veu amb un abdomen més pla i dur.
  2. Disminueixen el dolor d’esquena. Amb una constant incidència sobre una bona postura, fan que les vèrtebres separin i que es descomprimeixin els discos intervertebrals per la disminució de la pressió.
  3. Resolen i prevenen la incontinència urinària. Totes les recerques mostren disminucions molt elevades de la incontinència urinària, fins i tot en dones d’edat avançada. L’augment de la sustentació que proporciona un sòl pelvià competent i la recol·locació de la bufeta en són algunes de les causes.
  4. Són una excel·lent tècnica prepart i postpartS’apliquen en clíniques i hospitals de molts països.
  5. Augmenten el rendiment esportiuLa millora de la musculatura respiratòria, l’increment de glòbuls vermells, la disminució de l’ansietat precompetitiva, més autoconfiança i la millora postural i biomecànica afavoreixen el rendiment esportiu.
  6. Afavoreixen la postura i l’equilibri. Aquestes tècniques proporcionen una regulació del to muscular general.. Disminueixen els excessos de to d’alguns grups musculars i augmenten el to dels músculs que ho necessiten

Les tècniques hipopressives basades en mètodes avalats científicament van encaminats a reduir la pressió intraabdominal i provoquen millores en la postura, reducció del perímetre de la cintura, rehabilitació de la faixa abdominal després de l’embaràs, disminució dels problemes d’esquena i de la incontinència urinària o revitalització de les funcions sexuals.