Carregant...

ESCOLA MATINERA

Servei de guarderia a les famílies que, per causa laboral o d’altres impediments...

Més Informació

Image

Escola Matinera

L’escola matinera té l’objectiu de donar un servei de guarderia a les famílies que per causa laboral o d’altres impediments no poden acompanyar els infants a les 09:00h al centre escolar. L’escola matinera és un servei de l’AMPA en coordinació amb el centre escolar. I és un servei flexible on hi podeu confiar els/les vostres fills/es de les 07:00h del matí fins a les 09:00h.

Som conscients que el dia escolar comença molt prest i per això les dinàmiques que es promouen a l’escola matinera són de poca activitat (conta-contes, dibuix, joc lliure, etc.) per no cansar-los ja que tenen un llarg dia per endavant.

Entrada diaria

Si voleu assistir dies puntuals, no cal realitzar el formulari d'inscripció, no obstant és imprescindible avisar amb antelació al whatsapp 691870763, indicant el nom complet del nin, la seva edat, el dia i el temps que voleu que assisteixi. Heu de dur l'import just, teniu el llistat de preus a continuació

Exemple Notificació: Antoni Sastre Martorell, 8 anys, dilluns 12, 2 hores.

Inscripció Mensual

A partir de divendres dia 1 de Setembre a les 11:00 apareixarà un botó per a realitzar l'inscricpió a l'escola matinera.

Inscriure